PŘEDSTAVTE SI,

ŽE SE RÁNO PROBUDÍTE A BYDLÍTE VE SVÉM

VLASTNÍ BYDLENÍ JE PROSTĚ PECKA

Rekonstrukce. Dům snů. Koupě nového bytu. Stará hypotéka za lepších podmínek. Hledáte konkrétní financování? Pomůže vám s ním. Tohle všechno umíme.

HYPOTÉKY (HYPOTEČNÍ ÚVĚRY)

REFINANCOVÁNÍ

ÚVĚRY ZE STAVEBNÍHO SPOŘENÍ

KONSOLIDACE

SPOTŘEBITELSKÉ ÚVĚRY

FIREMNÍ ÚVĚRY

SPOLUPRACUJEME

JAKÉ FINANCOVÁNÍ BYDLENÍ HLEDÁTE?

HYPOTÉKA (HYPOTEČNÍ ÚVĚRY)

Hypoteční úvěr je vždy zajištěný zástavním právem k nemovitosti. Nejčastěji se používá k pořízení nemovitosti za účelem bydlení. Méně časté je poskytnutí nemovitosti jako záruky za půjčku neúčelovou, často označovanou jako tzv. Americká hypotéka.

Hypotéku lze použít na koupi bytu, rodinného domu, rekreačního objektu, stavebního pozemku, výstavbu, přestavbu, rekonstrukci nemovitosti, koupi družstevního podílu, konsolidaci, tzn. splacení či refinancování dříve poskytnutých půjček, koupi a vypořádání, spoluvlastnického podílu na nemovitosti, koupi státního bytu v rámci privatizace od města, bezúčelový úvěr na nemovitost tzv. Americká hypotéka

ÚVĚRY ZE STAVEBNÍHO SPOŘENÍ

Výhodou úvěru ze stavebního spoření je, že získáte státní podporu, proces je rychlejší než při běžném hypotečním úvěru, získáte jedny z nejnižších úrokových sazeb, všechny vklady jsou ze zákona pojištěny, úroky zaplacené při splácení úvěru jsou odečitatelné z daní.

Spolupracujeme se všemi stavebními spořitelnami. Ke každému stavebnímu spoření můžete stále získat státní podporu. Ale především, zde existuje možnost vyřízení překlenovacího či řádného úvěru za velmi výhodných podmínek.

SPOTŘEBITELSKÉ ÚVĚRY

Úvěry bez zajištění. Nejčastěji jste se mohli setkat s názvy tzv. Rychlá půjčka, Express půjčka. Tento typ úvěrů můžete využít na koupi zboží, auta, dovolené. Výhodou je velmi rychlé vyřízení. Pro vaši představu, vyřízení probíhá v řádu desítkách minut. Splatnost spotřebitelského úvěru je do 6 let. Úroková sazba je po celou dobu úvěru stejná a úvěr máte možnost předčasně splatit.

REFINANCOVÁNÍ

Blíží se konec fixace hypotéky, přemýšlíte o refinancování? Refinancování Vám dává možnost nahradit tzv. starou za novou. Tedy současnou hypotéku nahradit novými a ještě lepšími podmínkami. Získáte nižší úrok i splátky. Můžete si upravit délku splácení. Můžete změnit pravidla pro mimořádné splátky.

JEDEME V TOM S VÁMI UŽ 10 LET

NENAŠLI JSTE, CO JSTE HLEDALI?

PŘEDSTAVTE SI, ŽE AŤ SE STANE TÉMĚŘ COKOLIV, JSTE POJIŠTĚNI

Chci pojištění

PŘEDSTAVTE SI, ŽE ZATÍMCO SI DÁVÁTE DVACET, SPOŘÍTE

Chci spoření