PŘEDSTAVTE SI,

ŽE SE RÁNO PROBUDÍTE A BYDLÍTE VE SVÉM

VLASTNÍ BYDLENÍ JE PROSTĚ PECKA

Rekonstrukce. Dům snů. Koupě nového bytu. Stará hypotéka za lepších podmínek. Refinancování hypotéky. Hypotéka pro mladé. Řešíte, jak získat hypotéku na bydlení nebo hledáte jiný typ financování bydlení? Pomáháme vám k vlastnímu bydlení.  Tohle všechno umíme.

HYPOTEČNÍ ÚVĚRY

REFINANCOVÁNÍ

ÚVĚRY ZE STAVEBNÍHO SPOŘENÍ

KONSOLIDACE

SPOTŘEBITELSKÉ ÚVĚRY

FIREMNÍ ÚVĚRY

SPOLUPRACUJEME

JAKÉ FINANCOVÁNÍ BYDLENÍ HLEDÁTE?

HYPOTEČNÍ ÚVĚRY

Hypoteční úvěr je vždy zajištěný zástavním právem k nemovitosti. Nejčastěji se používá k pořízení nemovitosti za účelem bydlení. Méně časté je poskytnutí nemovitosti jako záruky za půjčku neúčelovou, často označovanou jako tzv. Americká hypotéka.

Hypotéku lze použít na koupi bytu, rodinného domu, rekreačního objektu, stavebního pozemku, výstavbu, přestavbu, rekonstrukci nemovitosti, koupi družstevního podílu, konsolidaci, tzn. splacení či refinancování dříve poskytnutých půjček, koupi a vypořádání, spoluvlastnického podílu na nemovitosti, koupi státního bytu v rámci privatizace od města, bezúčelový úvěr na nemovitost tzv. Americká hypotéka

ÚVĚRY ZE STAVEBNÍHO SPOŘENÍ

Obrovskou výhodou je, že lze bez zajištění poskytnou až 2 miliony Kč na bydlení. Například při koupi družstevního bytu, rekonstrukce bytu nebo koupě, kde nelze využít zástavního práva k nemovitosti, je to nejvhodnější typ financování.

Spolupracujeme se všemi stavebními spořitelnami. Ke každému stavebnímu spoření můžete stále získat státní podporu. Ale především, zde existuje možnost vyřízení překlenovacího či řádného úvěru za velmi výhodných podmínek.

SPOTŘEBITELSKÉ ÚVĚRY

Úvěry bez zajištění. Nejčastěji jste se mohli setkat s názvy tzv. Rychlá půjčka, Express půjčka. Tento typ úvěrů můžete využít na koupi zboží, auta, dovolené. Výhodou je velmi rychlé vyřízení. Pro vaši představu, vyřízení probíhá v řádu desítkách minut. Splatnost spotřebitelského úvěru je až 10 let. Úroková sazba je po celou dobu úvěru stejná a úvěr máte možnost předčasně splatit.

REFINANCOVÁNÍ

Blíží se konec fixace hypotéky, přemýšlíte o refinancování? Refinancování Vám dává možnost nahradit tzv. starou za novou. Tedy současnou hypotéku nahradit novými a ještě lepšími podmínkami. Získáte nižší úrok i splátky. Můžete si upravit délku splácení. Můžete změnit pravidla pro mimořádné splátky anebo sloučit několik úvěrů dohromady.

KONSOLIDACE

Jde o sloučení více půjček do jedné! Získáte lepší sazbu, nižší splátku a ušetříte na poplatcích! Zbavíte se tak kreditních karet, kontokorentů a dalších půjček, a především svých starostí s hlídáním, zda vše platíte včas.

Nemusíte se starat o termíny splácení ani rušení stávajících úvěrů, vše vyřídíme za vás.

FIREMNÍ ÚVĚRY

Potřebujete peníze do firmy? Nebo už firemní úvěr máte a chtěli byste platit méně, nebo půjčit více? Chcete pomoci s výběrem vhodného typu firemní financování? Hledáte banku, která se přizpůsobí Vaším potřebám?

S tím vším Vám dokážeme pomoci.

JEDEME V TOM S VÁMI UŽ 10 LET

NENAŠLI JSTE, CO JSTE HLEDALI?

OZVĚTE SE TELEFONICKY NEBO NÁM NAPIŠTE